11.12.07

Showcase Wings 02122007 @ PHKL

What a blast!!!! Walaupun dah seminggu showcase ni berlangsung. Aku tak tau nak taip apa. Sekarang tengah blur keletihan. korang layan aje gambar kat bawah ni. Nak yang complete punya, masuk le sayap-sayap Wings

setlist untuk malam tu minus Tirai Horizon

crowd ....

Dah lawa dah drum ni...

ni le orang yang bertanggung jawab untuk membelasah drum tu...Black

Pedaltray baru...dengar cerita dari Singapore...

Tok Janggut tengah layan feel....Joe Wings

Bassist paling humble dalam dunia...Eddie Wings

Vocalist yang paling rilex malam tu...Awie. Pasal dah ramai sgt yang nak sing along.


antara sayap-sayap Wings yang hadir.


2 comment:

carvedijan December 18, 2007 at 10:24 AM  

Aduhh!!!! kena karan lagik.!!!!

Welcome sis....