4.5.09

Bila masa plak aku join ni?


Bila masa plak aku join ni? Tak pernah seumur hidup aku dalam keadaan sedar aku isi borang keahlian.

5 comment:

eddie dewanaga May 4, 2009 at 9:22 AM  

hahaha...

bro, lu ni anak buah khir toyo ni!!
lu jgn kepit paper harakah sudah, nanti kena pecat!!

deaf_angel May 4, 2009 at 7:46 PM  

orang lain tolong isikan kot dah tu siap tiru signature?

hati2 my fren, takut orang salah guna info peribadi ko

carvedijan May 4, 2009 at 8:56 PM  

eddie : nama saya ijan toyo hehehe byk le ko....tapi pernah satu hari tu aku gi ceramah umno...tup tup 2-3 hari berselang dtg surat suruh renew membership. Wife aku punya gelak sampai meleleh airmata

deaf : crucial sgt le skrg ni nak bagi private info....macam2 dorang guna untuk spamming

Anonymous,  May 5, 2009 at 1:07 PM  

cehh....!!! sib baik aku dh x kije hp lagi...kalu x mmg kena sauk ko....

amcm sedara2 kt hp...masih survive lg ke....kem salam dieorg...
hehheh...

rgrds

apai (mesti ko pening sape aku...)

carvedijan May 6, 2009 at 6:33 AM  

en apai....bukankah perkataan sauk tu aku yang perkenalkan kat ko. dan bukan ke sauk tu memang ditujukan khas untuk ko sorang aje....heheh

OK le...ramai yang berpindah ke GSK...team ko pon ramai gak yang blah.