11.11.08

Makin merisaukan

Klik sini

Makin merisaukan bila banyak company besar2 dah mula nak melingkup. HP ada jaga akaun GM untuk backup. Dan pembesar negara masih lagi berpura-pura kata asas ekonomi negara masih lagi kukuh.......

Bak kata rakan sekerja aku plak "this is only a start... the worst situations are on the way".

2 comment:

deaf_angel November 25, 2008 at 11:36 PM  

tahun depan baru rasa kot untuk general public.

sekarang ni general public yang keja bank ngan shipping dah rasa.

Citibank nak pancung 50,000
DBS dah pancung 900

tapi aku respek Msia, cool je.

Singapore dah recession rabak giler.


Ijan - Aku dah la multiply tak bleh masuk,
sayap2 wings aku register takde respon ah aku tunggu email clearance

carvedijan November 26, 2008 at 3:39 PM  

Tu yang merisaukan aku deaf....

Masa 98 aku terasa jugak..ye lah masa tu plak aku baru kahwin. Anyway aku bersyukur gak le survive dgn jayanya.


ID ko aku dah release. Masuk aje kat www.sayap2wings.com dan start berforum