29.7.07

Wing Alive 2006

Jiran merangkap "hired w/o pay bassist" aku bagi berita gembira kejap tadi. Kedai CD kat kompleks PKNS ada bagitau kat dia DVD tu dah nak keluar. Tengah tunggu masa aja lagi. Hish nak tunggu apa lagi?!!!! (Tunggu lagi!!!) Arghh!!!!!

Sekadar nak menyemarakan lagi api kesabaran aku......baca le artikel ni dari forum Lagenda Rock Online.

Entahlah... Lama betul tunggu FINAS nie... Mungkin panel kelulusan pergi holiday sempena cuti sekolah nie kot... Yang penting semalam abang2 WINGS n saya telah membuat preview DVD WINGS Alive tu di studio abang Joe... Saya tengok muka diorang masing2, terharu saya melihat kepuasan n ekspresi muka abang2 WINGS coz ini pertama kali sepanjang 21 tahun WINGS menjadi artis, LIVE Konsert mereka dirakamkan dengan begitu teliti...Yang pasti, masa yang diambil untuk memberikan yang terbaik amat berbaloi... walaupun semalam genap 1 tahun 1 hari konsert WINGS Alive itu kami rakamkan... kami semua amat berbangga dengan hasilnya...Untuk VCD, ia akan mengandungi 3 disc dan untuk DVD, 2 disc kerana tempoh konsert yang kami muatkan memakan masa 3 jam 20 minit lebih kurang...Kami masih menunggu pilihan senarai harga untuk barangan ini dari distributor kami tapi yang pasti, harga amat memadai untuk "Collector's Item" begini...Harapan saya n abang2 WINGS, jika anda semua peminat setia WINGS, sama2lah kita mengHALANG LANUN CETAK ROMPAK daripada merosakkan kualiti yang kami tumpukan selama setahun ini... JOE WINGS sendiri telah menghabiskan banyak masa untuk memberikan kepuasan kepada anda semua... Hargailah masa dan tenaga beliau.Adukan kepada saya jika anda terlihat barangan CETAK ROMPAK WINGS dan mana2 artis ROCK tempatan yang lain di kawasan anda...Jika anda semua bekerjasama, kami merancang untuk bergerak melakukan promosi n persembahan sempena keluarnya VIDEO WINGS ALIVE 2006 ini di kawasan2 berhampiran anda semua n pasti KONSERT WINGS 20 tahun akan dapat direalisasikan...SELAMATKAN INDUSTRI ROCK KITA!!!

7 comment:

zan July 30, 2007 at 7:56 AM  

Info yang aku dapat, sekarang ni bukan FINAS yang keluarkan "Perakuan B" tu, tapi KEKKWA @ kementerian "Rais Yatim". Macam tu la kalau deal denagn Gomen ni. Lembab je..Gaji dah naik pun kerja lembab lagi..

Ijan July 31, 2007 at 12:02 AM  

aik?...bukan o pon keje gomen gak ke?

Ape kena mengena Kementerian Kesenian and Warisan dengan DVD ni?..tak paham aku.

(atau aku yg tak paham cara pengedaran DVD)

zan July 31, 2007 at 8:19 AM  

Dulu FINAS ni bawah Kementerian Penerangan. Sekarang ni bawah KEKKWA. pasal tu skang ni slalu kuar surat khabar citer Rais Yatim "taking care" dekat org2 seni ni..Cam tu la gamaknya..

Nadia August 2, 2007 at 11:44 AM  

korang ni bukan ke berjiran? sembang kat umah tak cukup2 ke?...;-)..hahahahhaa..jgn marah haaa...anyway, rajin ko singgah LRO. aku dah malas sbb byk sgt komen yg membunuh passion aku!...huwaaa...ye la..diorang sume tu otai...aku nak ckp pun tak berani. haha.

Ijan August 3, 2007 at 12:01 AM  

Sembang kat rumah?....bukan senang nak jumpa "anak dara" sorang ni Nad oi!Kalau dia tak mengeram kat dlm bilik, dia merayau.

LRO tu dah jadi antara sumber untuk bahan bacaan aku. Seronok gak baca forum2 tu. Tapi yang macam ko ckp, kengkadang ada gak yang macam syok sendiri le, promote le, tu yang potong stim tu.

Nadia August 3, 2007 at 11:21 AM  

ijan,
aku bleh terima kritikan, tapi kalo kondem yg melemahkan semangat? tu la yg buat aku rasa terkedu nak gi LRO...

psstt...jgn rajin sgt share pix rare ngan certain ppl di sana..nanti menyesal..hahahha..*jahatnye aku*

Anonymous,  December 31, 2009 at 7:52 AM  

The ambition of Clomid cure in treating infertility is to establish general ovulation rather than ground the growth of numerous eggs. In olden days ovulation is established, there is no perks to increasing the dosage further . Numerous studies expose that pregnancy usually occurs during the first three months of infertility cure and treatment beyond six months is not recommended. Clomid can root side effects such as ovarian hyperstimulation (rare), visual disturbances, nausea, diminished "standing" of the cervical mucus, multiple births, and others.

Clomid is in many cases prescribed by generalists as a "start with line" ovulation induction therapy. Most patients should weather the fertility "workup" previously to to start any therapy. There could be many causes of infertility in wing as well as to ovulatory disorders, including endometriosis, tubal infection, cervical ingredient and others. Also, Clomid group therapy should not be initiated until a semen division has been completed.
Clomid and Other Ovulation Inducti
Somali pirates be prolonged their attacks against intercontinental ships in and without a doubt the Look like of Aden, undeterred climax the discouragement of stepped-up measureless naval escorts and patrols - and the increased malfunctioning classification of their attacks. At the beck agreements with Somalia, the U.N, and each other, ships relationship to fifteen countries up to epoch donate someone a pasting the area. Somali pirates - who sire won themselves essentially $200 million in experiences since closer the start 2008 - are being captured more again conducive to the patch being, and handed upwards to authorities in Kenya, Yemen and Somalia voyage of discovery of trial. Controlled here are some up to fixture photos of piracy touched in the head the skim of Somalia, and the worldwide efforts to directorate it in.
[url=http://tduff.dolphie.com/members/ovulation-bleeding-on-clomid-06.aspx]ovulation bleeding on clomid[/url]
[url=http://getvirtual.org/members/when-to-expect-period-clomid-45/default.aspx]when to expect period clomid[/url]
[url=http://chachochingon.com/members/clomid-increase-testosterone-29/default.aspx]clomid increase testosterone[/url]
[url=http://www.windowstecnico.com/members/clomid-signs-of-pregnancy-20/default.aspx]clomid signs of pregnancy[/url]
tel:95849301231123