10.11.07

Exclusive Showcase at Planet Hollywood


Time : 10.30pm
Date : 2nd Dec 2007
Venue : Planet Hollywood KL
Entrance fee : RM50 plus 1 free drink

Dah macam acara tahunan plak Wings perform kat Planet Hollywood. Tahun lepas 26hb November. Ini kali 2hb December plak. Kali ni special sikit pasal aku dapat confirmation first hand info dari Joe Wings sendiri.

Checklist:
1. Minta kebenaran Ma'am Besar kat rumah
2. Apply cuti untuk 3hb (Penat ooo..)
3. Beli camera baru, pasal camera bengong aku dah kaput.
4. Memory card extra untuk rakam video
5. Tidur yang cukup
6. Duit tiket untuk konsert tu.

Mari turun ramai2 dan penuhkan Planet Hollywood sesesak yang mungkin. Tapi tunggu aku park kat depan stage dulu. Lepas tu korang nak masuk, masuk le.
Terima kasih jugak pada Cik Sharina (Planet Hollywood) kerana meng'email'kan flyer diatas pada aku. Keep up a good work!!.....

2 comment:

Nadia November 14, 2007 at 10:32 AM  

gile le ko! siap ada persiapan bagai! hahahaha...;-)

carvedijan November 15, 2007 at 12:31 PM  

hehehe....itu le namanya semangat zaman!!!