20.9.07

Skypeeee

Semalam sampai office aje aku ternampak email pasal larangan penggunaan Skype disebabkan oleh virus. Tiba2 aku teringat kat satu company yang aku paling "suka" sekali kerja kat sana. Company ni mmg rely on Skype sepenuhnya sebagai mode of communication.


Nanti bila aku rasa ada mood, aku akan ceritakan kat sini pasal company "kesayangan" aku tu. Ishhkkk tiba2 rasa stress lak bila cerita pasal company tu.

2 comment:

zan September 20, 2007 at 8:10 AM  

Ala beb..
KO ni..Yang sudah tu sudah la..
Ko ingat2 lagi, lagi buat ko sakit hati..
Ko benci company tu..tapi duit gaji ko amik gak..
KO redha tak buat kerja ngan company tu?
Tu semua boleh datangkan effect pada hasil pencarian ko..Sekurang-kurangnya ko belajar sesuatu yang tak semua orang dapat belajar..Dah la..bawak2 la lupa.

carvedijan September 20, 2007 at 9:56 AM  

Tempat jatuh lagikan dikenang....inikan pulak tempat dicerca, dimaki, didiskriminasi

Kalau boleh aku nak pesan dgn orang supaya jangan jadi macam aku. itu aje