4.5.08

Bila anak2 dah pergi sekolah......

Malam yang sunyi, kami sekeluarga sedang menjamu selera.....

ABAH : Adik kat sekolah ugama hari ni belajar apa? (Sambil menghirup tomyam)
ADIK : Abah.....hadas besar tu apa?

Tersembur sedikit tomyam kat mulut aku. Darjah satu sekarang ni dah belajar pasal hadas besar ke?

3 comment:

zan May 5, 2008 at 8:38 AM  

maybe tak secara directly. Just imagine bila ustazah ajar amik air sembahyang tu mengangkat hadas kecil, mesti ada hadas besar jugak. Cuma ustazah tak terang detail la hadas besar tu. Parent yang kena explain. Sex education tu..

deaf_angel May 5, 2008 at 8:06 PM  

nasib baik boss aku semua dah balik, aku ketawa kuat siak baca ni

carvedijan May 6, 2008 at 4:54 AM  

zani : bagi aku idea macamana nak explain..hehe aku dah try nak bagi jawapan tak boleh nak terkeluar.

deaf : hahaha....nasib baik tak tersembur