11.5.08

The journey created a Legend

Untuk yang berkesempatan ke Planet Hollywood KL 18hb May dan 25hb May ni, ada sesuatu yang menarik untuk korang dapatkan. Yeaghh!!! limited 300 unit of Wings 21st Anniversary merchandise!!!.

Contain :

1. T-Shirt
2. Poster (hand-signed by Wings, yes 4 of them)
3. Windscreen sticker
4. Last but not least and the best - Wings Biography
5. All of he merchandise above will be packed together inside a non-woven bag

The price?.....RM69 .....berbaloi?..........HELL YEAH!!!!Bag dah siap print. Anak sulung aku ckp nak pakai bag ni untuk bawak gi kelas tambahan. Sori ye sayang...abah nak simpan.

OK guys.....see u at PHKL this 18th and 25th May.....

3 comment:

deaf_angel May 12, 2008 at 8:11 PM  

ijan buku dia 300 je eh? nanti ko dah dapat buku tu, ko review please buku tu kat blog ko..detail2 ko kasik ek. thanks..

Nadia May 13, 2008 at 3:59 PM  

ha ah, review tau. pastu aku nak tau sape yg tulis tu.

carvedijan May 14, 2008 at 9:21 AM  

OK gang!!!! no problem.....

(Rasa macam tak best pulak korang sumer takde 18hb ngan 25hb ni)