31.5.08

Teori Domino Jamming Session 07.1

Lepas audio, sekarang ni plak dah keluar pulak VCD punya version. Memang mantap. Harga RM19.90. Sementara tu layan le promo tak rasmi yang aku buat kat YouTube ni.



7 comment:

deaf_angel June 1, 2008 at 10:43 PM  

ijan ko dah nengok?
berapa panjang vcd dia?
semua lagu ada ye?
kira ni cam " live kat studio " gitu la vcd dia? takde edit2?

carvedijan June 1, 2008 at 10:57 PM  

Dah tengok 2 round masa balik rumah hehehe...padahal dah dgr audio sebelum ni...hehehe

Panjang?...hmm tu aku tak perasan plak

Semua lagu ada kecuali 2 lagu istimewa 07.1 yang ada dlm list kat VCD tu.

Nak cakap takde edit tu kira macam menipu pulak....tapi ada le selit sikit2 conversation dorang masa dalam VCD tu.

Beli le deaf...berbaloi..hehehe promo free utuk EMI

deaf_angel June 4, 2008 at 1:17 AM  

jan, tadi aku nampak kat kedai cd wings live at planet hollywood..aku rasa lain kali ada budget aku nak sambar tu..

ye la, lagi 10 tahun panjang umur, bleh cakap " i was there " kan? hahaha

carvedijan June 4, 2008 at 3:18 AM  

hehee betul tu deaf.....aku rasa muka ko ada keluar kat DVD punya version time interview....ada scene masa tunjuk crowd kat area Eddie punya side. Check it out bro

hmmm bila le nak buat review pasal 18hb ngan 25hb ni...malas le pulak...
tapi aku mesti akan buat jugak

deaf_angel June 7, 2008 at 8:16 PM  

muka aku? wakakakaka..

bleh ler aku main pause button ek kasi freeze frame.

buat ijan buat...takpe take your time

carvedijan June 8, 2008 at 3:47 PM  

ahaks!!!!....zani marah tengok DVD tu pasal dia kata muka aku lagi byk keluar dari Wings hehehe....