4.5.08

Cari perbezaan

Sambil dok belek2 gambar kat PC aku, terjumpa plak dua gambar yang hampir sama tapi tak serupa ni.

Cari satu perbezaan yang nyata dalam Gambar A & Gambar B

Gambar A

Gambar B

8 comment:

zan May 5, 2008 at 8:36 AM  

Apsal tetiba je ader "Dark Vader" kat belakang bini ko tu? Tu jelmaan makhluk halus ke "makhluk tuhan paling seksi?"..hahaha

deaf_angel May 5, 2008 at 8:07 PM  

nasib baik kaler hitam tu gerak sikit kepala kalo tak dah jadi gezek ceta hantu terbaru

carvedijan May 6, 2008 at 4:51 AM  

hahaha...tu yang buat aku tergelak bila tengok gambar B. Kalau nak tau bukan Darth Vader atau apa makhluk yang lain dari yang lain tapi tu abang kandung aku...hehehe

Nadia May 7, 2008 at 2:41 PM  

apsal la dia menyorok kat situ? hheheh...
anyway, aku tak pegi la wings nanti. sori beb. schedule dah padat nih.
pe pun, have a great time worait?

deaf_angel May 7, 2008 at 10:55 PM  

aku pun ngan penuh kesedihan 99.99% tak pegi nengok wings.
Ijan and Zan pls do full report n setlist pls. Thank you in advance.

carvedijan May 8, 2008 at 10:16 AM  

aduhai....kurang syok le sikit Wings kali ni kalau korang takde. Anyway Deaf...Zan memang nak jumpa ngan ko. Macam yang aku cakap itu hari...ko le Encyclopedia Iron Maiden Bergerak...hehehe

Pasal apa abang aku menyorok kat belakng?.....perangai kitorang adik beradik memang macam tu...jarang amik gambar secara serius....heehe

deaf_angel May 10, 2008 at 9:38 PM  

Ah ah eh, aku belum jumpa Zan lagi, Insyallah ada rezeki.
Ijan ko sms aku dapat, aku kat KL tu jam, tapi aku tak bleh reply ah, DIGI dateline 10 hari dah lepas hahaha. Aku tunjuk isteri aku sms ko, dia cakap " pegi la pegi la pegi la" so adakah aku akan pegi? tak tahu lagi hahaha.

carvedijan May 11, 2008 at 9:38 AM  

kalau nak pergi...inform aku dulu deaf....aku nak secure kan goodie bag tu untuk ko sekali.