16.5.08

Getting ready to fly

Rasa terlalu excited untuk ke PHKL hari Ahad ni. Rakan2 Multiply baik dari Malaysia dan juga Singapura akan beramai-ramai memeriahkan lagi showcase ini. Sebab apa showcase ini cukup menarik?....
First sekali Wings akan menjemput semua bekas anggota Wings yang dahulu kecuali Tham (gitaris yang menggantikan Sham sebelum Joe).

Secondly, kerana dorang jugak menjemput rakan seperjuangan yang lain seperti Kid, Hillary, Hattan dan Ito untuk bersama mereka dalam dua malam pertunjukan kali ini (18hb dan 25hb May 2008).

Ketiga, pasal ini le kali pertama aku dapat bersama2 dengan Wings diwaktu sessi jamming, praktis untuk showcase ini. Setelah mendapat jemputan, satu peluang yang tak akan aku lepaskan. Setelah puas mendengar (tak boleh tengok Wings jamming pasal takde tingkap), di'tarbiyah' oleh Mel, mendengar cerita pasal aktiviti Wings diluar camera, nyata mereka semua mesra belaka dan tak salahlah aku menggemari Wings.

OK geng...jumpa di PHKL ya.....agak2 cam muka aku tu, bawak2 le tegur ye.

Sessi makan nasi lemak

Madi dengan idola dan biografi idolanya


Lepas jamming, bro Eddie dah bersandar. Bro Jojet pon menyandar jugak. Masih power lagi main drum.

Bro Awie turunkan signature kat biography yang dia sendiri takde simpan

Bro Kid, Black(balik Kid), Eddie dan Jojet selepas jamming

Awie : Ye ke aku ni?...hehehe.

Bro Kid, Madi & Bro Joe

Bersama idola aku, Bro Kid dan Bro Joe Wings

Drum yang akan digunakan di PHKL nanti. Triple bass drum....hehehe acah aje. Tu modelling drumset Mike Portnoy (Dream Theatre). Dibuat oleh adik Bro Joe Wings. Sturdy, hampir 80% sama macam Mike Portnoy punya drum kit. Untuk dijual. RM300. Sapa2 berminat, contact aku.

4 comment:

deaf_angel May 20, 2008 at 6:53 PM  

Ijan...mana review...
wah aku nengok gambo setlist kat blog si zan...Jeles ah aku!!!
Uwaaaa!!!!

carvedijan May 20, 2008 at 7:10 PM  

tu le...orang suruh turn tak nak....25hb ni turun le bro.....

Bakli June 2, 2008 at 3:24 AM  

pergh bai.. bila plak ko nak jammin skali ngan derang?